Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Trico 250ml ΤΡΙΚΚΗ

Όνομα: Trico 250ml
Εταιρεία:ΤΡΙΚΚΗ
Ιστοτόπος: http://www.trikki.com.gr/ και http://www.trikki.com.gr/index.php?q=content/%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BA%CE%B7
Περιγραφή: Φρέσκο Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό.
Συστατικά: Παστεριωμένο αποβουτυρωμένο φρέσκο Γάλα, Κακάο 1%, Ζάχαρη, Λιπάρά 0,4% σταθεροποιητές: Καραγενάνη 0,025%
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 250ml κατηγορίας tetrapak.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:21 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:TBA
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 5 ημέρες
Dulcolax effect: Κανένα

Επισκόπηση:
Τρίκκη είναι συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων και υποθέτουμε 100% Ελληνικό, καλό θα ήταν οι μπαστουνόβλαχοι να το έγραφαν και στην συσκευασία για να ξέρουμε τι γίνεται.
Στον ιστοτόπο της εταιρείας αναφέρει ότι το Trico κυκλοφορεί από το 1960 δηλαδή από το έτος ιδρύσεως...ενδιαφέρον. Αυτή η ΑΤΕ όπου γάλα και η μαλακία της μέσα.

Γάλα πολύ ελαφρύ-το πιο ελαφρύ από όλα, εύγευστο,πολύ γλυκό και αραιό, μυρίζει έντονα γαλατήλα κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Έχει μεγάλη γλυκύτητα, η γεύση παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο για πολύ ώρα, αφήνει λίγο ξινίλα στις αμυγδαλές. Εδώ τα συστατικά λένε από μόνα τους πως είναι η γεύση.  Δεν είναι πολυ σοκολατούχο, δίνει την εντύπωση αραιωμένο Nesquick, εξού και το 1% κακάο, με το χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς και με τα χαμηλότερα λιπαρά. Τα ίδια ισχύουν και για την συσκευασία των 500ml, αυτή τη φορά πέτυχα στον φούρνο την πρώτη παρτίδα 250ml (δεν έχουν ξαναβγάλει).

Το άνοιγμα της μικρής συσκευασία είναι old school, τσακίζεις το χάρτινο κουτάκι και ανοίγει, δεν έχει πλαστικά κτλ. H αγελάδα έχει φάτσα λες και της έχουν βάλει σκουπόξυλο στον πάτο..τέλος πάντων.


Υπέρ  
Γλυκό, ελαφρύ, σωστά χρώματα στην συσκευασία, παλαιάς σχολής άνοιγμα και απουσία πλαστικών,κανένα dulcolax effect, είναι γάλα.
 
Κατά
Αραιό και όχι τόσο σοκολατούχο όσο θα το επιθυμούσαμε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου