Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Milko Shake Φουντούκι 240ml

Όνομα: Milko Shake Φουντούκι 240ml
Εταιρεία:ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε.
Ιστοτόπος: http://www.delta.gr (έλα ρε το έφτιαξαν το domain να κάνει redirection...πσσσσ)
Περιγραφή: Ρόφημα γάλακτος με κακάο και φουντούκι, ομογενοποιημένο υψηλής  παστεριώσης
Προέλευση:Γαλλία (coma ca va, bien, ντολμά χαλβά κουραμπιέν)

Συστατικά: Άπαχο γάλα (φρέσκο και συμπηκωνμένο), κρέμα γάλακτος και πρωτεϊνες γάλακτος 89,8% , κακάο 2%, Ζάχαρη, αρωματικές ύλες, φουντούκι 0,15% , λιπαρά 4,8 γραμ. ανά 240 ml, αποβουτυρωμένο γάλα 15%, Σταθεροποιητής Καραγενάνη (E407) 
Συσκευασία:Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 240ml κατηγορίας HDPE 02 (διάβασε το wiki άθρο και θα γουστάρεις), καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Elopak 05
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:29 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:278 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: περίπου 2 μήνες κλειστό 3 ημέρες ανοιχτό
Dulcolax effect:
Μετά από αρκετή ώρα άρχισα να αισθάνομαι ένα Dianoga από το Star Wars να περιφέρεται στα κωλάντερα μου, με πόνους και διάφορους ήχους, ένας οιωνός για explosive fart όπως αυτά των banelings στο starcraft. Τελικά έπαιξε φυσαρμόνικα στην Kerafina.με πυρά διασποράς σε χρώμα βαθύ φυστικί, έπιασες την εικόνα έτσι;;;

Επισκόπηση:

Milko shake και οι τρεις χάρητες... 

Ας αρχίσω από τα απλά, οι κουφάλες λένε στην ετικέτα "ρόφημα", εεε δεν είναι διπλωματικές παλιοκουφάλες αυτοί οι μαλάκες οι μαρκετίστες;;
Είναι τελικά σοκολατούχο γάλα; σίγουρα είναι γαλακτομικό προϊόν, ιδιαιτερότητα η κρέμα γάλακτος. Οι γεύσεις του όλες έντονες, δεν μας λένε πόσο ζάχαρη έχει, το ρημάδι είναι πολύ γλυκό, μα πάρα πολύ γλυκό σε σημείο να σε λιγώνει. Έντονη γεύση κακάο και φουντούκι, για κάποια στιγμή κλείνοντας τα μάτια νόμιζα ότι μπροστά μου έχω ένα βαζάκι πραλίνα φουντουκιού μέχρι που μου ήρθε η μυρωδιά της παστερίωσης...και ξενερώνωντας γύρισα στην πραγματικότητα ώστε να αντιμετωπίσω αυτή την πηχτή αηδία που λέγεται ρόφημα.

  Ρόφημα λοιπόν, μακράς διάρκειας (οχι UHT) βαρύ, πηχτό πάρα πολύ γλυκό, μυρίζει πολύ έντονα φουντούκι, μυρίζει γενικά  κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Αφήνει ξινίλα πολλά αέρια και φούσκωμα.

 
Υπέρ  

Άμα πεινάς με αυτό μπουκώνεις.

Κατά 

Χάθηκε το ελληνικό γάλα, γιατί πρέπει να πιούμε γάλα από τους βρωμογάλλους. Σε βαραίνει και ειλικρινά υποφέρεις. Αν και το φουντούκι δίνει μια ιδιαιτερότητα στην γεύση, πάλι δεν θα το προτιμούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου