Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Trico 0,5lit ΤΡΙΚΚΗ

Όνομα: Trico 0,5lit 
Εταιρεία:ΤΡΙΚΚΗ
Ιστοτόπος: http://www.trikki.com.gr/ και http://www.trikki.com.gr/index.php?q=content/ φρέσκο-γάλα-τρίκκη
Περιγραφή: Φρέσκο Γάλα με Κακάο
Προέλευση: Ελληνικό.
Συστατικά: Παστεριωμένο αποβουτυρωμένο φρέσκο Γάλα, Κακάο 1%, Ζάχαρη, Λιπάρά 0,4% σταθεροποιητές: Καραγενάνη 0,025%
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 500ml κατηγορίας tetrapak.
Δυσκολία ανοίγματος:Μέση
Βάρος Συσκευασίας:30 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:TBA
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 5 ημέρες
Dulcolax effect:Σε σχέση με το μικρό, εδω μάλλον λόγο ποσότητας είχαμε κάτι ψηλές μετά από 20 λεπτά, όχι τίποτα σοβαρά πράγματα, κατσικίσιες σαν ρουλεμάν.

Επισκόπηση:
Τρίκκη είναι συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων.
Στον ιστοτόπο της εταιρείας αναφέρει ότι το Trico κυκλοφορεί από το 1960 δηλαδή από το έτος ιδρύσεως...ενδιαφέρον. Έχωντας στο μυαλό τις ωραίες εντυπώσεις μου από την μικρή συσκευασία δεν περίμενα να βρω κάποια διαφορά, λόγω ποσότητας πήραμε την αναμενόμενη αίσθηση κορεσμού.

Γάλα πολύ ελαφρύ-το πιο ελαφρύ από όλα, εύγευστο,πολύ γλυκό και αραιό, μυρίζει έντονα γαλατήλα κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Έχει μεγάλη γλυκύτητα, η γεύση παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο για πολύ ώρα, αφήνει λίγο ξινίλα στις αμυγδαλές. Εδώ τα συστατικά λένε από μόνα τους πως είναι η γεύση.  Δεν είναι πολυ σοκολατούχο, δίνει την εντύπωση αραιωμένο Nesquick, εξού και το 1% κακάο, με το χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς και με τα χαμηλότερα λιπαρά. Τα ίδια ισχύουν και για την συσκευασία των 250ml όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Η συσκευασία είναι η κλασσική tetrapak όπως και το milko. H αγελάδα έχει φάτσα λες και της έχουν βάλει σκουπόξυλο στον πάτο ή ήπιε και αυτή σοκολατούχο γάλα με μπουγάτσα (γλυκιά σε λέω) και την πήγε "mayday mayday αμώλατα antonis".


Υπέρ  
Γλυκό, ελαφρύ, σωστά χρώματα στην συσκευασία, είναι γάλα, σε χωρταίνει.
 
Κατά
Αραιό και όχι τόσο σοκολατούχο όσο θα το επιθυμούσαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου