Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Alpro Soya Chocolate Flavor 1lt.

Όνομα:  Alpro Soya Chocolate Flavor 1lt.
Εταιρεία:Alpro
Ιστοτόπος: http://www.alpro.com
Περιγραφή: Νηστίσιμο ρόφημα σόγιας με γεύση σοκολάτας
Προέλευση: Βέλγιο
Συστατικά: Νερό, Κακάο με χαμηλά λιπαρά 1% (;;), κακάο 0,3%, Ζάχαρη, αποφλοιωμένοι καρποί σόγιας 5,7%, δεξτρόζη, ανθρακικό ασβέστιο, θαλασσινό αλάτι, ρυθμιστές οξύτητας (δισόξινο φωσφορικό κάλιο), φυσικό άρωμα (;;), βιταμίνες (ριβοφλαβίνη, Β12, D12), αρωματική ύλη (;), σταθεροποιητής: Καραγενάνη, αρωματική ύλη, κόμμι γκουάρ, ξανθανικό κόμμι.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί Tetra-Pak (Tetra-brik Aseptic) ενός λίτρου με πλαστικό καπάκι Cap-flex.
Δυσκολία ανοίγματος:Μικρή
Βάρος Συσκευασίας:36 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:1091 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 11 μήνες, ανοιχτό υποθέτουμε 7 ημέρες.
Dulcolax effect:Δεν περιέχει γάλα και η σόγια δεν είναι τσιρλοζαρζαβατικό άρα ήταν αναμενόμενο να μην έχουμε ιστορίες του καμπινέ. Φαντάζομαι πως οι strictly vegans έχουν κωλοτρυπίδα φυσαρμόνικα με τόσα χορταρικά που τρώνε...fiber motherfuckers...fiber.

Επισκόπηση:
Αυτοί στην Alpro είναι ικανοί να βγάλουν γάλα και από τα βυζιά της ακρίδας...
Κατά τα λεγόμενα τους το 1934 κάποιος τρελάρας στο Βέλγιο είχε την ιδέα να εμπορευματοποιήσει την χρήση γάλακτος σόγιας, που οι Ασιάτες γενικά το είχαν κάθε μέρα για την πλάκα και το έτρωγαν και στο μεσημεριανό τους. Από την ιδέα στην υλοποίηση χρειάστηκαν περίπου 45 χρόνια, το 1980 ιδρύεται η Alpro και μπαίνει με τα μπούνια στην αγορά, μετά απο 30 χρόνια και βάλε έχουν ένα πλούσιο portfolio προϊόντων βασισμένο σε εναλλακτικές πηγές γάλακτος (σόγια, φουντούκι, αμύγδαλο) με εργοστάσια στην Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο (2800 συνεργάτες και υπάλληλοι). Βασικά και τα αρχίδια μου να στίψουν αυτοί γάλα θα βγάλουν, (εξού και το milk my cock;;;;) τέλος πάντων...

Περί γάλα σόγιας: https://en.wikipedia.org/wiki/Soy_milk 


Ντισκλέϊμερ:Όταν αποφάσισα να φτιάξω αυτό το διαδικτυακό ημερολόγιο (blog=web+log) είχα στο μυαλό μου όλα τα σοκολατούχα γάλατα που είχα δοκιμάσει ή θα ήθελα να δοκιμάσω, σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα προϊόν που είναι εκτός συναγωνισμού και δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με τα υπόλοιπα γάλατα, θα προσπαθήσω λοιπον να σας πω κατά πόσο αυτή η τεχνολογική προσπάθεια καταφέρνει να προσομοιώσει την εμπειρία κατανάλωσης ενός σοκολατούχου γάλακτος.

Ελαφρώς γλυκό και αραιό έως νερουλό, μυρίζει πράγματι κακάο κατά το άνοιγμα της συσκευασίας. Ξέρεις ότι έχει νερό, έντιμα προσπαθεί να πίσει για την αίσθηση κατάποσης όπως είναι το γάλα. Στο τέλος αφήνει μια πολύ έντονη μεταλλική γέυση που σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαφανίζεται και έχεις την άισθηση ότι απλά ήπιες νερό. Είναι πάρα πολυ ελαφρύ και δεν σου αφήνει κανένας βάρος κατά την χώνεψη.


Υπέρ  
Ελαφρύ. Ετικέτα συσκευασίας με πλήρη πληροφόρηση.

Κατά
Προσπαθεί αλλά η εμπειρία δεν είναι ίδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου