Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Junior ΦΑΓΕ 330ml

Όνομα:  Junior ΦΑΓΕ 330ml
Εταιρεία:ΦΑΓΕ
Ιστοτόπος: http://www.fage.gr/ και http://www.fage.gr/product-details.asp?id=165
Περιγραφή: Προϊόν με βάση μερικώς αποβουτηρωμένο γάλα και κακάο ομογενοποιημένο υψηλής παστερίωσης (δηλαδή....UHT)
Προέλευση: Ελληνικό
Συστατικά: Γάλα αγελάδως μερικώς αποβουτηρωμένο, Κακάο 1,6%, Ζάχαρη, Λιπάρά 2,8%, σταθεροποιητής: Καραγενάνη 0,025%, αρωματική ύλη.
Συσκευασία: Εύκαμπτο πλαστικό μπουκαλάκι 330ml κατηγορίας SIDEL, καπάκι πλαστικό βιδωτό με προστατευτική μεμβράνη αλουμηνίου.
Δυσκολία ανοίγματος:Μικρή
Βάρος Συσκευασίας:35 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:381 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: Κλειστό 3μήνες και βάλε (στην θεωρία 6-9 μήνες αντέχει), ανοιχτό υποθέτουμε 4 ημέρες
Dulcolax effect: Είναι η φάση που εξέρχεται ο κατηραμένος όφις και εξέρχεται από την σπηλιά και είναι ο Καραγκιόζης μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο και κοιτάνε σαν χάνοι το φίδι αφού πρώτα ο Καραγκιόζης έχει πίσει το γιό του κολιτίρι να αφήσει της μαλακίες και να κόψει τις παρέες με τον ερπετό. Κάτι τέτοια είχαμε στο Water Closet...όποιος έχει ακούσει ή δει την έκδοση Σπαθάρη τη συγκερκιμένη παράσταση είναι ευλογημένος.

   

Επισκόπηση:

Γάλα πολύ γλυκό και σχετικά παχύρρευστο, μυρίζει έντονα κακάο (και μυρωδιά από αντίδραση Maillard λόγω του τρόπου παστερίωσης) κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Η γεύση παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο για πολύ ώρα, αφήνει ΤΡΕΛΗ ξινίλα  στο πίσω μέρος της γλώσσας και στις αμυγδαλές.

Είναι γάλα μακράς διάρκειας, δεν χρειάζεται ψυγείο, χρησιμοποιούν Ultra High Temperature για την παστερίωση, δηλαδή το βράζουν για 2-3 δευτερόλεπτα στους 135 C. αναγκαστικά μετά του πετάνε τα πρόσθετα τροφής για να μπορέσουν αν διατηρήσουν τη σωστή οσμή και γεύση και να μετριάσουν την αντίδραση Maillard αλλά το πασάρουν στα σημεία πώλησης μόνο σε ψυγείο (αμέ το λέει και η συσκευασία)

Υπέρ  
Γλυκό, χορταστικό. Ετικέτα συσκευασίας με πλήρη πληροφόρηση.

Κατά
Δεν είναι φρέσκο, είναι παχύρευστο και αφίνει πολύ ξινίλα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου