Σοκολατούχο γάλα- αυτή η μικρή απόλαυση

Σοκολατούχο γάλα, το γάλα για όλες τις ώρες και τις στιγμές της ημέρας. Σε αυτό το ιστολόγιο θα αναρτούνται πληροφορίες σχετικά με τα σοκολατούχα γάλατα του εμπορίου.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Carrefour Choco Milk 500ml

Όνομα: Choco Milk 500ml
Εταιρεία:Μαρινόπουλος Α.Ε.
Ιστοτόπος: www.carrefour.gr και  http://www.marinopoulos.com/
Περιγραφή:  Σοκολατούχο ρόφημα υψηλής θερμικής επεξεργασίας
Προέλευση: Ελληνικό, who the fuck knows?
Συστατικά: Ομογενοποιημένο Ημιαποβουτυρωμένο αγελαδινό Γάλα, Κακάο, Ζάχαρη, Σταθεροποιητής Καραγενάνη, βανιλίνη, ίχνη κανέλας και λεκιθίνη σόγιας.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί 500ml κατηγορίας  adam pack, καπάκι πλαστικό  κατηγορίας Pet με περόνη ασφαλείας.
Δυσκολία ανοίγματος:Ελάχιστη
Βάρος Συσκευασίας:24 γραμμάρια
Βάρος Μεικτό:554 γραμμάρια
Διάρκεια συντήρησης: 30 ημέρες κλειστό 4 ημέρες ανοιχτό
Dulcolax effect:Μην το κατεβάσεις γρήγορα αλλιώς θα σου κατεβάσει ότι ξεχασμένο κουραδάκι έχει μείνει στα εκκολπώματα του κωλάντρερου, θα τα πυροβολείς όπως πιτσιρικάς έφτυνες  τα λούγκρικα  smarties (θα βάλω τα κλάματα...my fucking 80s)και τα M&Ms με τον κιτρινιάρη φιστικά και τον κόκκινο σοκολατόδουλο.

Επισκόπηση:
Ένα τιμητικό review για ένα σοκολατούχο γάλα που δεν θα ξαναδούμε, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίου χρόνου σχετικά με τον όμιλο Μαρινόπουλου.  Συνήθως δεν περιμένεις πολλά από ενα σοκολατούχο γάλα ιδιωτικής ετικέτας και μακράς διάρκειας, θα έλεγα ότι ήταν μια τίμια προσπάθεια, διότι το ριμάδι ήταν εύγευστο.  

Δυστυχώς δεν υπάρχουν συμπληρωματικές επίσημες πληροφορίες πουθενά για το προϊόν ούτε και στον ιστοτόπο τους.  Αν και θα ακουστεί βλάσφημο, μοιάζει πολύ με το Ροδοπάκι, έχει τα ίδια συστατικά, και ακριβώς την ίδια συσκευασία εκτός βέβαια από τον χρωματισμό και τις αναγραφόμενες πληροφορίες.  Θα μπορούσε κάποιος να πει άνετα ότι αυτό το σοκολατούχο γάλα είναι της ΤΥΡΑΣ. 

Γάλα μέτριο, εύγευστο και πολύ γλυκό, μυρίζει κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, και κατά την διάρκεια έγχυσης σε ποτήρι. Έχει μεγάλη γλυκύτητα λόγω της βανιλίνης, σχετικά νερουλό, η γεύση παραμένει σε γλώσσα και ουρανίσκο, μετά από ώρα αφήνει ξινίλα.

Υπέρ
 
Γλυκό, χάρτινη συσκευασία με σωστά χρώματα, ίσως από τα πιο ωραία σε γεύση UHT.

Κατά
Ξινίλα μένει αρκετή ώρα, δεν αναγράφονται στην συσκευασία τα ποσοστά συστατικών.